50 godina inovacije

Hurom je posvećen boljem cijeđenju sokova od 1974. godine kroz svoje inovativne tehnologije i fokus na kupce. Naši proizvodi su posvećeni zdravom životnom stilu i kupcima omogućavaju da svoju ishranu upotpune hranjivim, cjelovitim namirnicama.

Huromovo obećanje

Hurom je vođen željom da ljudima pomogne da žive zdravo. Naš cilj je da i dalje kreiramo inovativna rješenja koja će spore sokovnike i njihove mnogobrojne prednosti učiniti dostupnim svima.

1974

Hurom osnovan kao preduzeće za proizvodnju kuhinjskih uređaja.

Osnivač Huroma, pasionirano posvećen zdravoj ishrani, ambiciozno kreće u proizvodnju uređaja koji će omogućiti i olakšati zdraviji način života.

1979-1988

Hurom proizvodi inovativne kuhinjske uređaje, uključujući električnu sjeckalicu

Inovacije su uvijek bile važan pokretač Huromovog poslovanja. Hurom u ovom periodu proizvodi i prodaje nekoliko vrsta kuhinjskih aparata, uključujući i vrhunsku brzu sjeckalicu.

2005

Prvo predstavljanje tehnologije sporog cijeđenja u svijetu

Hurom najavljuje prvi sokovnik na svijetu opremljen Huromovom globalno patentiranom tehnologijom sporog cijeđenja.

2010

Huromov spori sokovnik u Koreji izabran za Proizvod svjetske klase

Kao potvrdu tržišnog uspjeha, korejska vlada proglašava Huromov spori sokovnik za Proizvod svjetske klase. Proizvod svjetske klase je nagrada koja se svake godine dodjeljuje proizvodu koji uđe u 5 najboljih na globalnom tržištu.

2013

Dodjela nagrada Red Dot Design Award i IF Product Design Award

Hurom je nagrađen svjetski priznatim nagradama Red Dot Design Award i IF Product Design Award za izvrsnost u dizajnu proizvoda.

-

Hurom danas

Hurom je pionir na tržištu sporih sokovnika i količine prodatih uređaja širom svijeta se broje u milionima. Hurom nastavlja da usavršava svoju tehnologiju cijeđenja i radi na razvoju sve korisnijih aparata.

Predano radimo da bismo osigurali:

Proizvode visokog kvaliteta

Kvaliteta naših proizvoda je naš glavni prioritet. Naš tim se sastoji od više od 70 dizajnera, inženjera i nutricionista koji pažljivo izrađuju naše proizvode i recepte od najfinijih materijala i sastojaka, u okviru preciznog proizvodnog procesa.

Zadovoljstvo kupaca

Naš cilj je 100%-tno zadovoljstvo kupaca. Mi se brinemo da naši proizvodi odlično rade, ali usto dajemo i velikodušnu garanciju na sve vrste habanja.

Kontinuirane inovacije

Predano radimo na stalnom usavršavanju naše tehnologije i proizvoda da bi se naši kupci zdravo hranili svaki dan.

Zadovoljni kupci širom svijeta

85 zemalja i brojimo dalje! Hurom kao premium brend i dalje globalno radi na popularizaciji pripreme i konzumacije sokova i smoothieja. Huromovo sjedište i proizvodnja se nalaze u Južnoj Koreji.