Hurom je tu da vam poboljša i pojednostavi život

Koristimo najsavremeniju tehnologiju da unesemo jednostavne i sigurne uređaje u vašu svakodnevicu.

Hurom stvara inovativne tehnologije

Hurom već više od 50 godina radi
na izgradnji snažnih mostova između
ljudi i zdravlja.

Mi smo ljubitelji sokova koji znaju da se i najsavršenije piće može poboljšati tako da bude još hranljivije, ukusnije i praktičnije za pripremu.

Hurom sokovnik je kulminacija više od 50 godina neprestanog istraživanja, razvoja i težnje ka savršenstvu.

Svaki Huromov uređaj dolazi sa garancijom, da mirno spavate nakon kupovine.

Prednosti sporog cijeđenja

Huromova patentirana tehnologija sporog cijeđenja je tajna koja stoji iza hranjivog soka prepunog ukusa. S motorom na naizmjeničnu struju poznatom po niskom nivou buke i vibracija koji vam omogućava da pravite sok bez buke, Huromovi sokovnici su podešeni tako da svaki put naprave savršen, vrhunski sok. U tehnologiji sporog cijeđenja sastojci prolaze tri etape koje na kraju rezultiraju potpuno uravnoteženim sokom: cijeđenje, filtriranje i miješanje.

Cijeđenje

Naši sokovnici cijede voće i povrće nježnim pritiskom sporog vijka umjesto da ga velikom brzinom samelju u kašu kao drugi mikseri i sokovnici na tržištu. Prirodno kretanje vijka je slično načinu na koji bi ručno iscijedili narandžu, što smanjuje negativan uticaj na sastojke koje koristite i ne kvari njihovu hranjivu vrijednost i prirodni ukus.

Ključno je to što vijak gnječi sastojke i tako iz njih cijedi sok i nutrijente, ne dozvoljavajući da izgube svoju hranjivu vrijednost zbog izlaganja toploti i kisiku. Vijak koje se koristi u Huromovim sporim sokovnicima je izrađen od čvrste plastike pod nazivom polieterimid (PEI) koja je idealna za upotrebu pod visokim pritiskom. Brzinom rotacije od samo 43 obrtaja u minuti, naš PEI vijak maksimalno povećava prehrambenu vrijednost sokova koje proizvodi.

Filtriranje

Sok se zatim propušta kroz finu cjediljku (mrežica promjera 0,3 milimetra) i filtrira se odmah po cijeđenju. Odvajanje soka od teško probavljivih vlakana i čvrstih čestica olakšava resorpciju hranjivih tvari, a sok dobija bolju teksturu i pije se s užitkom.

Izrađen od izdržljivog polieterimida (PEI) i nehrđajućeg čelika visoke čvrstoće, filter efikasno podnosi visoki pritisak unutar komore i time doprinosi dugom vijeku trajanja vašeg sporog sokovnika.

Miješanje

Za savršeno kombinovan sok, Huromovi sokovnici imaju rotirajuću četkicu koja objedinjuje sve ukuse i nutrijente za istinski uravnotežen sok. Temeljno miješa nutrijente iz raznog voća i povrća, dajući soku bogat ukus i aromu kako biste vi uživali u prekrasnom soku baršunaste teksture.

Serija H310A

689,00 KM

2 u 1 M100 Serija

1.419,00 KM

Serija H320N

1.179,00 KM

Serija H400

1.389,00 KM

Hurom je siguran i jednostavan

Da bi svi mogli uživati u blagodatima
svježeg soka svaki dan, izradi naših sokovnika
pristupamo s velikom pažnjom.

Jednostavno čišćenje

Huromovi uređaji su napravljeni s odvojivim dijelovima koji se lako čiste i sklapaju. Sokovnik je lako brzo isprati ako pravite više vrsta soka od različitih sastojaka, a kada završite s cijeđenjem rasklopite ga i detaljno očistite četkicom za čišćenje. Svi dijelovi su opremljeni naprednim sigurnosnim mehanizmom koji onemogućava uključivanje motora ako svi dijelovi nisu pravilno uklopljeni na svoje mjesto.

Sigurno cijeđenje

Ulažemo velike napore da bi naši proizvodi bili sigurni za upotrebu. Zato su Huromovi sokovnici 100% bez BPA i nemaju oštrice niti oštre dijelove, što ih čini sigurnim čak i za djecu. Dizajnirali smo naše sokovnike sa uskim gornjim spremnikom kroz koje ne može proći čak ni najmanja ručica.

Preko 10 miliona zadovoljnih kupaca

Preko 10 miliona kupaca u više od 70 zemalja pravi sokove pomoću Huromovih sokovnika, što čini Hurom globalnim liderom. Ne propustite!