Opis
Filter za sladoled za H320N. Ovaj dodatak se može koristiti samo na modelu H320N.
- Način upotrebe
1. Pričvrstite filter za sladoled na sokovnik i uključite sokovnik
2. Postepeno, malo po malo, ubacujte prethodno zamrznuto i nasjeckano voće (ili sok) u dodatni otvor.
3. Sladoled izlazi kroz otvor predviđen za izbacivanje pulpe iz sokovnika.
- Mjere predostrožnosti
– Filter za sladoled koristite samo za zamrznuto voće.
– Nemojte ga koristiti za drobljenje ili mljevenje leda i drugih sastojaka.
– Izrežite voće na komade promjera 2 cm i zamrznite ih prije upotrebe.
– Prije upotrebe, iz voća obavezno odstraniti tvrde sjemenke koje se ne mogu žvakati.
– Filter se može zaglaviti ako odjednom ubacite velike komade ili veću količinu. Sastojke dodajte polako, jedan po jedan, kroz dodatni otvor.
– Pod pritiskom, sok iz dijelom odmrznutog voća može curiti kroz otvor za sladoled ili kroz filter. To je prirodna pojava i ne radi se o kvaru na proizvodu.
| Veličina | Ø 147 mm x 94 mm |
|---|---|
| Težina | 160 g |
Dizajnirano za vas
Prvi na svijetu
Hurom je napravio prvi patentirani spori sokovnik na svijetu (uspravni sokovnici sa sporim cijeđenjem)
Tih i jednostavan za čišćenje
S našim tihim motorom mirno započnite jutro, a čišćenje traje samo nekoliko minuta.
Bezbjedno cijeđenje
Hurom sokovnici ne sadrže BPA i nemaju oštrice niti oštre dijelove, tako da ih cijela porodica može sigurno koristiti.
Slasna neprerađenost
Cijeđenjem dobijate veće količine odličnog soka koji može stajati do 72 sata.
Hranjiviji sok, minimalna oksidacija
Prirodno kretanje vijka u sokovniku minimalno oštećuje sastojke i time čuva njihov prirodan ukus i hranjivu vrijednost.
Možda vas zanima ...
Hurom Mini blender
213,00 KM
Kompaktan – snažan – siguran – pametan!
Šta još možete tražiti od našeg super mini blendera!
Na zalihi
Hurom Power Blender
255,00 KM
Snažan – Siguran – Praktičan
Nova moćna tehnologija blendanja – Power Blender
Hurom x Nxt daska za rezanje
79,00 KM
Ova crna daska za rezanje izrađena je od visokokvalitetnog materijala Richlite i utjelovljuje modernu kuhinjsku kulturu.
Na zalihi


















